Aankopen afgemaakt: "Die twee zijn niet goed genoeg voor RSCA"

Aankopen afgemaakt:
Zondag 23 september 2018 - 09:15   I  

Ze waren nog wel zo ambitieus voor aanvang van het seizoen. Marc Coucke en Luc Devroe klopten zich op de borst omdat ze hun transferhuiswerk zo snel af hadden en enkele grote namen strikten. Enkele weken later blijkt dat Anderlecht toch niet zo geweldig goed heeft ingekocht deze zomer...

“Op het eerste leek Luc Devroe goed werk verricht te hebben tijdens de transferperiode", schrijft de Franstalige krant La Capitale"Hij zorgde voor een mix tussen jeugd en ervaring en tussen spelers die de Belgische competitie kennen en spelers die nieuw zijn in België. Maar over de meerwaarde van sommige nieuwe spelers valt de discussiëren.”

“Musona en Milic zijn niet goed genoeg voor Anderlecht", klinkt het keihard voor het tweetal dat overkwam van KV Oostende"Enkel om hier en daar eens een in te springen zijn ze bruikbaar. Momenteel zijn ze evenwel titularis, omdat er geen betere oplossingen voor handen zijn. Met Adzic en Abazaj gokte Anderlecht op de toekomst, terwijl Bakkali out is.”

Te snel verkocht

De krant vraagt zich ook af of het nieuwe RSCA-bestuur niet te snel was om enkele spelers te verkopen. “Het bestuur kreeg applaus omdat de nieuwe kern al heel vroeg zo goed als volledig gevormd was, maar misschien gingen Marc Coucke en Devroe hier en daar overhaast te werk. Zelfs al verdienen sommige spelers nog het voordeel van de twijfel, je kan er niet omheen: sommige verkochte spelers zijn te snel aan de kant geschoven."

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Oostende

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024