Vanaken zegt wat iedereen bij Club denkt: "Als ik eerlijk ben..."

Vanaken zegt wat iedereen bij Club denkt:
Zondag 23 september 2018 - 19:14   I  

Club Brugge won zondagnamiddag met 0-4 op het veld van AA Gent. Na afloop van de partij was iedere blauw-zwarte fan in de wolken. Hans Vanaken zei dan maar wat iedereen bij Club dacht: "Ik heb negentig minuten lang genoten", aldus de spelmaker.

"Als ik eerlijk ben, heb ik eigenlijk negentig minuten genoten tijdens deze match", aldus Vanaken op de webstek van Club Brugge. "We speelden als team een heel volwassen partij en maakten ook vier mooie doelpunten."

“Er waren vandaag wel verschillende uitblinkers, zoals Wesley en Danjuma, maar vooral als collectief stonden we heel goed. 0-4 winnen op Gent is zeker niet evident. Dit is toch wel een statement dat we maken", merkte Vanaken ook op. "Na de eerste helft was de coach niet helemaal tevreden, maar dat is op zich ook wel goed. Ikzelf vond de eerste helft niet slecht, maar ook niet super."

Organisatie

Ivan Leko motiveerde zijn troepen nog wat extra en dat loonde. "De trainer zette ons tijdens de rust nog eens op scherp en met resultaat dus. Het is ook belangrijk dat onze organisatie steeds goed bleef staan tijdens de moeilijke momenten."

"Dat was dinsdag tegen Dortmund ook het geval en daarin zijn we dus zeker gegroeid en meer volwassen geworden. De prestatie van vandaag moeten we nu gewoon meenemen naar woensdag en daar op deze manier proberen verder te doen."

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024