Coucke heeft duidelijke boodschap voor kritische Anderlecht-fans

Coucke heeft duidelijke boodschap voor kritische Anderlecht-fans
Zondag 23 september 2018 - 20:23   I  

RSC Anderlecht won zondagavond de Clasico van Standard. Een deugddoende zege voor paars-wit, en dat moest Marc Coucke na afloop beamen.

“Op het moment dat we die corner kregen in minuut 92 heb ik luid geroepen dat ik hoopte dat wij eindelijk eens het geluk zouden hebben dat we al een maand niet hebben gehad. En dan valt dat doelpunt. Het zorgt ervoor dat plots alle beoordelingen en analyses anders zijn", stak Coucke van wal voor de camera van Play Sports.

De voorzitter gaf ook eerlijk toe dat hij het de voorbije weken moeilijk had. “Door deze overwinning krijgt iedereen bij ons opnieuw wat extra zuurstof om verder te werken aan wat we aan het opbouwen zijn. Het is lastig om geduld te hebben als de resultaten op korte termijn niet goed zijn. Niet alleen voor de fans, maar ook voor mezelf.”

"Supporters mogen reageren"

De fans toonden zich de voorbije dagen en weken érg kritisch voor Coucke en zijn rechterhand Luc Devroe. Ze zijn niet te spreken over de vele tegenvallende transfers. “Ze mogen reageren", zegt Coucke.

"Ik heb ook regelmatig contact met supportersverenigingen. Ik heb hen gezegd dat ze hun ongenoegen ook rechtstreeks bij mij mogen uiten. Zolang ze de ploeg maar blijven steunen, vind ik het goed. En dat hebben ze vandaag magnifiek gedaan.”

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024