Odjidja spreekt zich uit over ontslag Vanderhaeghe

Odjidja spreekt zich uit over ontslag Vanderhaeghe
Zondag 23 september 2018 - 21:38   I  

AA Gent ging zondagnamiddag zwaar de boot in tegen Club Brugge. Het verloor in de eigen Ghelamco Arena met 0-4 en zo blijft de stoel van trainer Yves Vanderhaeghe maar wankelen.

In de Gentse kleedkamer blijven ze evenwel achter Vanderhaeghe staan. "We blijven met zijn allen voor hem vechten”, nam Vadis Odjidja een duidelijk standpunt over de positie van zijn coach in.

“In de eerste helft speelden we wel goed en hadden we ook enkele kansen”, voegde de middenvelder er nog aan toe. “Na de 0-2 was er te weinig strijd bij ons en konden zij gemakkelijk verder uitlopen. Nochtans hadden we nog wat kansen, maar we liepen telkens weer op een counter.”

Frustraties

Odjidja speelde zijn match, maar niet iedereen bleef hard vechten. “Naar het einde van de wedstrijd toe waren er toch wel wat frustraties bij mij. Het was zuur om het verschil te zien oplopen. We moeten leren direct te reageren na een tegengoal in plaats van dat dit 5 tot 10 minuten duurt."

"Ik wist dat het moeilijk zou worden maar had toch verwacht dat we er meer een wedstrijd van konden maken. Voor de rust ging iedereen er wel voor. Ook voor de coach waar we ondanks de berichten in de media toch nog met zijn allen voor vechten.”

TAGS  I  AA Gent

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024