Ronaldo reageert met de voeten en schiet Juve naar de zege

Zondag 23 september 2018 - 22:23   I

Juventus beschikt ook na vijf speeldagen nog steeds over het maximum van de punten in de Serie A. De Oude Dame speelde zondagavond een sterke partij tegen Frosinone, maar op een doelpunt was het wachten tot tien minuten voor tijd.

In de eerste helft kreeg Juventus voldoende kansen om het verschil te maken, maar onder meer Cristiano Ronaldo kwam niet tot scoren. Frosinone kwam er nauwelijks uit en was dan ook tevreden dat er halverwege nog steeds 0-0 op het scorebord stond.

Na de pauze greep Juve zijn tegenstander opnieuw bij de keel. Een doelpunt kon niet eeuwig uitblijven en in de slotfase maakte Ronaldo het verschil. Hij zette zich goed door in de grote rechthoek en trapte de bal vervolgens keurig in de hoek: 0-1 en zo reageert CR7 dus met de voeten na een woelige week waarin hij rood pakte tijdens het Champions Leagueduel tegen Valencia.

0-2 en 15 op 15

In blessuretijd maakte de snedig ingevallen Bernardeschi er nog 0-2 van. Voldoende voor een foutloos rapport in de competitie: 15 op 15.