Trossard: "Er steken twee ploegen bovenuit in België"

Trossard:
Maandag 24 september 2018 - 07:43   I   door Redactie

Leandro Trossard speelde een dijk van een wedstrijd op Cercle Brugge en had zo een belangrijk aandeel in de 2-5-overwinning van de Limburgers.

"Het feit dat ik nu voor het eerst bij de selectie van de Rode Duivels was, zorgt voor extra motivatie. Ik speel met vertrouwen en ik voel me lekker op het veld. Ik ben ook vooral blij dat ik de ploeg hiermee aan een nieuwe zege heb kunnen helpen. Want ik wil één ding duidelijk stellen, dit was niet onze beste wedstrijd", aldus Trossard in Het Laatste Nieuws.

"Na die vroege voorsprong dachten we dat het wel zou loslopen", gaat het Genkse nummer veertien verder. "Maar in de plaats van door te duwen, werden we nonchalant en brachten we onszelf in de problemen." 

Genk kwam effectief in de problemen, tot Trossard het oploste met twee plaatsballen. "Die tweede vond ik nog iets mooier, die hoek was nóg scherper", zegt hij. "Er steken op dit moment twee ploegen bovenuit, wij en Club Brugge. Onze grote kwaliteit is dat we zo makkelijk tot kansen en tot doelpunten komen. We willen daar zolang mogelijk blijven staan."

TAGS  I  KRC Genk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024