Vandenbempt: "Vanderhaeghe kan zo niet meer doorgaan bij Gent"

Vandenbempt:
Maandag 24 september 2018 - 08:47   I   door Redactie

Moet Yves Vanderhaege ontslagen worden bij AA Gent? Dat weet Peter Vandenbempt niet. Wat hij wel zeker weet, is dat zijn situatie niet lang meer houdbaar is. Niet in het minst voor Vanderhaeghe zelf.

"Of hij ontslagen wordt? Niemand weet het. Wij zeker niet, maar ook de mensen niet die erover moeten beslissen. De manier waarop Gent na de 0-2 is ingestort, heeft de zaak van de trainer niet geholpen. Twee keer verliezen thuis en een pandoering tegen Club Brugge, dat is toch slikken voor het Gentse bestuur. De wedstrijd tegen Club was ook niet uitverkocht en dat is toch alarmerend", aldus Vandenbempt bij Radio 1.

"Er is de openlijke steun van de spelers. Dat is anders dan bij Vanhaezebrouck vorig jaar. De chemie tussen hem en de spelers was weg. Er moet ook eens een evaluatie maken van de kern. Kan een andere trainer het heel veel beter doen met de huidige spelersgroep? Er zijn ook al lijnen uitgegooid naar een andere trainer. Op deze manier kan Vanderhaeghe niet blijven doorgaan. Als bij elke nederlaag weer je positie op tafel komt, dat lijkt me geen goede zaak", stelt Vandenbempt.

TAGS  I  AA Gent

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024