Anthuenis ziet één groot probleem voor Vanderhaeghe: "Je voelt het"

Anthuenis ziet één groot probleem voor Vanderhaeghe:
Maandag 24 september 2018 - 21:40   I  

Het wordt maar niet rustig in de Ghelamco Arena en op het oefencomplex van AA Gent. Na de pijnlijke 0-4-nederlaag tegen Club Brugge ligt trainer Yves Vanderhaeghe nog zwaarder onder vuur. Analist Aimé Anthuenis ziet het somber in voor Vanderhaeghe.

"De Buffalo’s zitten zwaar in de shit", vertelt Anthuenis bij De Zondag. "Gent staat wel nog in de top zes, maar het draait niet en Vanderhaeghe ligt er zwaar onder vuur. Iedereen weet dat hij een goede coach is, maar je voelt dat de appreciatie er zowel bij supporters als bestuur niet meer is."

Anthuenis is van mening dat het huwelijk tussen Vanderhaeghe en Gent nooit een succes is geweest. "Volgens mij is het eigenlijk nooit honderd procent geweest, want Vanderhaeghe is te low profile. Hij wordt gerespecteerd, maar meer ook niet."

"Europese uitschakeling blijft Vanderhaeghe achtervolgen"

"Gent moet woensdag naar Virton voor de beker. Als het daar misloopt, en zo’n verplaatsingen zijn niet makkelijk, zie ik het somber in voor Vanderhaeghe. Ook de Europese uitschakeling blijft hem achtervolgen", besluit Anthuenis.

TAGS  I  AA Gent

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024