Premier League-spits krijgt 3 baby's bij 3 vrouwen... in 6 weken tijd

Premier League-spits krijgt 3 baby's bij 3 vrouwen... in 6 weken tijd
Maandag 24 september 2018 - 23:46   I  

Hij stond ooit te boek als een groot talent, maar het werd al gauw duidelijk dat Saido Berahino niet op de eerste rij stond toen het verstand werd uitgedeeld. In het verleden daagde de spits van Stoke City al eens een dag te vroeg op voor een wedstrijd, maar nu heeft hij echt wel de hoofdvogel afgeschoten...

Zo werd Berahino onlangs drie keer vader bij drie verschillende vrouwen, en dat in een tijdspanne van amper zes weken. De eerste baby werd op 30 mei geboren. De moeder is Stephania Christoforou, de ex-verloofde van Berahino. Nog voor het koppel huwde, liep het evenwel mis. Op Valentijnsdag betrapte Christoforou manlief Saido met glamourmodel Chelsea Lovelace.

Op 15 juli volgde baby nummer twee. De moeder is een verpleegster van Afrikaanse origine wiens naam vanwege juridische redenen niet vernoemd mag worden. Al zou het om een jeugdvriendin van Berahino gaan.

49 dagen

Amper twee dagen later werd de derde baby geboren. Op 17 juli beviel… Chelsea Lovelace – u weet wel, de vrouw van het slippertje hierboven. Drie baby’s in een tijdspanne van amper zes weken of… 49 dagen. Faut le faire.

TAGS  I  Stoke City

zondag 24 september 2023

zaterdag 23 september 2023

vrijdag 22 september 2023

donderdag 21 september 2023