"Club Brugge is na twee maanden al de gedoodverfde titelfavoriet"

Dinsdag 25 september 2018 - 07:12   I   door Redactie

Club Brugge raast verder door de competitie. Ook HLN-journalist Niels Poissonnier steekt zijn bewondering voor blauw-zwart niet weg.

"Doelpunten gemaakt: 23. Goals geïncasseerd: 7. Niémand doet straffer. En wat het allemaal nog indrukwekkender maakt: 't is niet één man die er bovenuit steekt. Club scoort via alles en overal. Zelfs Rits - omgebouwd tot een nummer zes - trof al raak. Komt daarbij dat ook de organisatie er staat, zoals in Gent of in Moeskroen, waar het meer dan 80 minuten met een man minder verder moest", aldus Poissonnier. 

"Mata, Nakamba, Dennis... Niets dat laat uitschijnen of ook maar doet vermoeden dat de dominantie van Club snel zal ophouden", vervolgt de HLN-journalist. "Te meer omdat dit nog niet eens het beste Club is. Mata moet de komende maanden de vaste rechterflankverdediger worden - hij kent in principe zijn gelijke niet in deze kern. Nakamba komt er ook aan, Dennis moet nog constanter komen en van Rezaei mogen we, gezien zijn 5 miljoen euro, toch ook nog het één en ander verwachten?"

"Ga er maar aanstaan, Anderlecht, Standard, AA Gent en Genk. Dit Club is na twee maanden ver in het nieuwe seizoen de gedoodverfde favoriet om in mei zichzelf op te volgen als landskampioen."

TAGS  I  Club Brugge

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024