De Mos maakt De Witte en Louwagie af: "Lijkt alsof ze er plezier in hebben"

De Mos maakt De Witte en Louwagie af:
Dinsdag 25 september 2018 - 07:41   I   door Redactie

Yves Vanderhaeghe krijgt wellicht de rekening gepresenteerd voor de huidige sportieve malaise bij AA Gent. Aad De Mos vindt dat onterecht en schiet met scherp naar het Gentse bestuur.

"Zo kan je geen resultaten neerzetten", benadrukt De Mos in Het Nieuwsblad. “Het lijkt wel of ze er plezier in hebben almaar spelers te verhandelen. Vijfenveertig nieuwkomers en negenenvijftig vertrekkers op vier transferperiodes: Gent is een handelshuis, een doorgangshuis geworden. En dat maakt werken op termijn onmogelijk. Je moet altijd een geraamte houden en dan gepast aanvullen zoals Club Brugge, Genk en Standard dit seizoen. Je ziet dat vooral Club Brugge en Genk almaar beter worden. Door gericht aan te trekken: kwaliteit in plaats van kwantiteit."

Inspraak

“Hoeveel inspraak had Vanderhaeghe in al die transfers? Want wellicht werd geredeneerd: we gaan veel kopen en dan moet de coach het doen met het materiaal dat hij ter beschikking krijgt. Dat kan wel een keer lukken, als alle puzzelstukjes toevallig in elkaar passen, maar zo werkt het dus veelal niet. Zeker niet als de verwachtingen zo hoog liggen als bij Gent. Daar blijkt het nu allemaal los zand te zijn: eentje uit Trencin, nog eentje uit Trencin, eentje uit Senegal...” 

Poll: Zijn De Witte en Louwagie meer verantwoordelijk dan Vanderhaeghe?

TAGS  I  AA Gent

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024