Mourinho zwaar onder druk ondanks goal van Fellaini in 95ste minuut

Dinsdag 25 september 2018 - 22:59   I   door Redactie

Manchester United flirtte met de uitschakeling tegen Derby County in de League Cup. Met tien man stond het 1-2 achter, maar dan was er invaller Marouane Fellaini. Hij maakte er in de 95ste minuut 2-2 van. Na strafschoppen won Derby toch.

Mourinho startte met een sterk elftal. Ook Romelu Lukaku kreeg geen rust. Het begon ook prima, want Juan Mata trof al in de derde minuut raak.

Wilson stelde echter na de rust gelijk. Mourinho bracht onder meer Fellaini nog in het veld, maar na de rode kaart voor Romero ging het nog helemaal mis voor de thuisploeg. Vijf minuten voor affluiten maakte Marriott er 1-2 van. Fellaino zorgde in blessuretijd voor de gelijkmaker. Derby won echter de strafschoppen met 7-8.

Manchester City kende minder problemen op het veld van Oxford United. Dankzij goals van Gabriel Jesus, Mahrez en Foden werd het 0-3. Vincent Kompany stond in de basis.