Van Himst vindt ideale versterking RSCA terug bij directe concurrent

Van Himst vindt ideale versterking RSCA terug bij directe concurrent
Woensdag 26 september 2018 - 17:17   I  

Paul Van Himst wordt door velen beschouwd als de beste Anderlechtspeler ooit. Het Anderlecht-icoon is van mening dat de huidige kern van de recordkampioen in één aspect fundamenteel tekortschiet. Van Himst ziet daarom in een uitblinker van de Jupiler Pro League de ideale versterking voor Anderlecht om dit probleem op te lossen.

"Wat RSCA mist? Iemand die ertussen loopt met een goeie techniek en goeie ideeën, zoals ik er inderdaad een was. Ik ga akkoord dat het voetbal fysieker is geworden, maar iemand die met één pass drie man in de wind kan zetten, kan je veel moeite en loopwerk besparen”, aldus Van Himst in Sport/Voetbalmagazine.

Van Himst weet ook wie een uitstekende aanwinst zou zijn voor Anderlecht om dit probleem te verhelpen. “Ik mis bij Anderlecht een speler als Pozuelo. Hij speelt in een ploeg die voetbal speelt en zo haal je de waarde van andere spelers omhoog. Zet zo’n Pozuelo bij Anderlecht en je gaat andere dingen zien, want dat is een type dat ideeën geeft aan een ploeg”, besluit Van Himst.

TAGS  I  Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024