Wim De Coninck haalt snoeihard uit naar Standard

Wim De Coninck haalt snoeihard uit naar Standard
Woensdag 26 september 2018 - 18:20   I  

Terwijl Standard zich vorig seizoen onder Sa Pinto tot vice-kampioen en bekerwinnaar kroonde verloopt het deze jaargang veel moeizamer onder Michel Preud’homme. De nieuwe aanpak van Preud’homme lijkt niet aan te slaan bij de spelers. Analist Wim De Coninck legt de schuld van de zwakke prestaties echter niet bij de coach.

Lange tijd leek Standard vorig weekend op weg naar een driepunter in Anderlecht. Winnen bij de grote concurrent had een ommekeer kunnen betekenen in de wisselvallige prestaties van Standard dit seizoen. In het slotkwartier boog Anderlecht echter een 1-0-achterstand nog om in een overwinning en dit tot grote ontsteltenis van Preud’homme, die meteen de catacomben instormde na het winnende doelpunt van Anderlecht.

"Geen vragen rond de coach, alle schuld ligt bij de spelers", stelt De Coninck duidelijk in Sport/Voetbalmagazine. "Die gaven de zege nog uit handen wegens geen aanvalsdrift meer, een gebrekkige conditie of vermoeidheid, maar vooral het niet uitvoeren van de taken op corner. De perceptie is dat Standard altijd maar achteruit boert: zijn beste wedstrijd speelde het immers op speeldag 1."

TAGS  I  Standard

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024