Juventus krijgt onheilspellend nieuws over Ronaldo

Juventus krijgt onheilspellend nieuws over Ronaldo
Woensdag 26 september 2018 - 18:50   I  

Cristiano Ronaldo staat al jaren garant voor doelpunten. Tijdens zijn periode bij Real Madrid brak hij het ene record na het andere, terwijl zijn doelpuntenproductie bij momenten hallucinant was. Sinds zijn overgang naar Juventus lijkt het echter moeilijker voor de Portugees om het net te vinden. Volgens de Spaanse pers lijkt er echter geen verbetering in aantocht.

Volgens een studie van CCO waarop verschillende Spaanse media zich baseren zal de doelpuntenproductie van Ronaldo bij Juventus nooit in de buurt komen van deze bij Real Madrid. Depor.com stelt dat Ronaldo dit seizoen een gemiddelde van 0,8 doelpunten per wedstrijd zal maken. De komende jaren zal dit percentage echter drastisch teruglopen.

Hoewel 0,8 doelpunten per wedstrijd een gemiddelde is waar veel aanvallers van dromen ligt dit toch beduidend lager dan de cijfers die Ronaldo bij Real Madrid kon voorleggen. Voor De Koninklijke wist hij 1 keer per wedstrijd te scoren en dit gemiddelde hield hij maar liefst 9 seizoenen vol. Depor.com voorspelt verder dat Karim Benzema zal kunnen profiteren van het vertrek van Ronaldo. Afwachten of de Fransman ook effectief een vooraanstaande rol zal kunnen spelen.

TAGS  I  Juventus

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024