Antwerp plots in de problemen: "Dit kan zo niet verder"

Antwerp plots in de problemen:
Donderdag 27 september 2018 - 09:00   I   door Redactie

Het kan snel verkeren. Enkele weken geleden werd Antwerp nog bijna tot titelfavoriet gebombardeerd, maar in minder dan een week tijd ging de Great Old onderuit bij Sint-Truiden en KV Mechelen. De bekercampagne is al voorbij.

"Dit was hetzelfde verhaal als tegen STVV", zegt Sinan Bolat in Het Laatste Nieuws. "We verliezen te makkelijk duels. De tweede bal was altijd voor hen. Ze komen drie keer voor doel en scoren even vaak. Dit kan zo niet verder. We moeten dringend opnieuw de mentaliteit van het begin van het seizoen terugvinden."

"Er is geen vechtlust meer tot de 90ste minuut. Dit is een wake-upcall. De beker was heel belangrijk voor ons. Gelukkig krijgen we zondag tegen Gent alweer de kans om dit recht te zetten. Met tactiek of wisselspelers had dit niets te maken. Kwaliteit is er genoeg. Het gaat om de mentaliteit. We hebben nog niets bereikt. Het is niet omdat we zeven matchen niet verloren en tweede of derde stonden dat we moeten gaan zweven. Laat ons nu maar bewijzen dat dit twee ongelukjes waren."

TAGS  I  Antwerp  I  KV Mechelen

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024