Ronaldo is erg lovend: "Hij is zoals een grote beer"

Ronaldo is erg lovend:
Vrijdag 28 september 2018 - 12:38   I  

Cristiano Ronaldo heeft gedurende zij carrière gewerkt met talloze toptrainers. Naast Alex Ferguson, Zinédine Zidane en José Mourinho maakte een andere trainer echter een enorme indruk op de Portugees.

Carlo Ancelotti was vanaf 2013 tot 2015 de oefenmeester van Ronaldo bij Real Madrid en samen wonnen zij onder meer de Champions League. Ronaldo had de Italiaanse succescoach erg hoog zitten. “ Hij is zoals een grote beer, kan ik zeggen. Hij is een gezellige en warme persoon die elke dag met ons sprak. Niet alleen met mij maar met alle spelers. We maakten veel plezier” Aldus Ronaldo in El Mundo Deportivo.

Ronaldo vond het dan ook heel jammer dat de Italiaan ontslagen werd na tegenvallende resultaten. Hij prijs Ancelotti iedereen aan. “ Carlo is een ongelooflijke persoon. Ik zou willen dat elke speler de mogelijkheid krijgt om met hem te werken want hij is een fantastisch mens en ik mis hem enorm. Daarnaast hij is hij ook een geweldige manager, want hij won al zoveel trofeeën” Besluit Ronaldo in El Mundo Deportivo.

TAGS  I  Real Madrid

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024