'Opvolger Mourinho staat klaar bij Manchester United'

'Opvolger Mourinho staat klaar bij Manchester United'
Vrijdag 28 september 2018 - 14:43   I  

Manchester United is dramatisch begonnen aan het nieuwe seizoen in Engeland. Daarnaast maakt coach Jose Mourinho zich onmogelijk met zijn gedrag naast het veld. De Portugees heeft het aan de stok met zowel het bestuur als met sterspeler Paul Pogba. De situatie van Mourinho lijkt onhoudbaar. Ondertussen bereidt een andere succescoach zich voor om zijn plaats in te nemen.

Volgens The Sun is Zinédine Zidane de grootste kandidaat om Mourinho op te volgen bij United. Zizou zou namelijk gestart zijn met Engelse lessen om zich optimaal voor te bereiden op zijn nieuwe job. Nochtans leek Zidane bezig aan een sabbatjaar maar hij zou zich nu toch aangetrokken voelen tot een nieuwe uitdaging.

Na twee en een half uiterst succesvolle jaren bij Real Madrid, waar Zidane drie Champions Leagues op rij wist te veroveren lijkt de Fransman nu dus op weg naar United. Aan het tempo dat Mourinho momenteel vijanden maakt in Engeland lijkt het slechts een kwestie van tijd vooraleer Zidane ook effectief de touwtjes in handen zal nemen.

TAGS  I  Manchester United

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024