Gepikeerde Vanhaezebrouck deelt opnieuw een sneer uit

Gepikeerde Vanhaezebrouck deelt opnieuw een sneer uit
Vrijdag 28 september 2018 - 14:58   I  

Het blijft onrustig rond Anderlecht na de pijnlijke aftocht in de beker tegen Union. Het zal zaak zijn om de rug te rechten want zondag komt om 14u30 STVV op bezoek. Anderlecht kan maar beter winnen en ook coach Hein Vanhaezebrouck benadrukt het belang van een overwinning. Al leek een vraag van een journalist alweer in het verkeerde keelgat te schieten bij de trainer van Anderlecht.

Hoewel de persconferentie oorspronkelijk moest gaan over de komende competitiewedstrijd gingen veel vragen over de verloren bekerwedstrijd van gisterenavond tegen Union. Wanneer het woord ‘crisis’ viel reageerde Vanhaezebrouck erg scherp. “Moeten we bezig zijn met dat het crisis is of niet? Gisteren las ik al dat iemand zei dat het nu echt crisis is. Chapeau, dat je je daar als ex-voetballer mee moet mee bezighouden” Citeerde Sporza de trainer van Anderlecht.

De ex-voetballer in kwestie was Geert De Vlieger, die op twitter aanhaalde dat Anderlecht weldegelijk in een crisis zit. De oorspronkelijke post kan u hieronder terugvinden:

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024