Leko trekt zijn conclusies na bekerdebacle

Leko trekt zijn conclusies na bekerdebacle
Vrijdag 28 september 2018 - 15:29   I  

De bekeruitschakeling tegen Deinze kwam als een donderslag bij heldere hemel voor Club Brugge. Terwijl coach Ivan Leko gisteren nog erg streng was voor zijn ploeg en zichzelf, kijkt hij nu vooruit naar de volgende opdracht tegen Cercle. Al trekt de Kroaat wel zijn conclusies na de teleurstellende vertoning van woensdagavond.

“Deinze is voorbij”, stak leko van wal. “We hebben onze analyse gemaakt en weten waarom gebeurd is wat gebeurd is. Het is niet het einde van de wereld. Morgen is er een nieuwe match. In de competitie en in de Champions League hebben we al bewezen dat ons voetbal goed en zelfs heel goed is. We zijn ambitieus en willen ook tegen Cercle en Atlético hetzelfde brengen zoals in de eerste helft tegen Dortmund of de tweede helft op Gent. De pijn was woensdag enorm, maar dat maakt niet uit. Het is voorbij, nu willen we alleen maar beter worden”, Aldus Leko via Het Laatst Nieuws.

Het belang van de beker benadrukte de trainer van Club Brugge nogmaals. “De beker was voor mij zeker een prioriteit, maar we kunnen er niets meer aan veranderen. Ik heb mijn conclusies getrokken en we gaan door. Anderlecht en Standard hebben hun eigen verhaal. Dat ook zei sneuvelden, interesseert me niet. Nu denken we aan Tormin, Bruno en de andere spelers van Cercle”

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024