Buffel doet opmerkelijke onthulling over vertrek bij KRC Genk

Buffel doet opmerkelijke onthulling over vertrek bij KRC Genk
Vrijdag 28 september 2018 - 19:45   I  

Thomas Buffel (37) staat sinds afgelopen zomer onder contract bij Zulte Waregem. Komend weekend neemt de ervaren rot het met zijn nieuwe ploegmaats op tegen de ploeg waar hij zomaar eventjes negen jaar voetbalde. En zeggen dat Buffel ook nu nog in het andere kamp had kunnen zitten...

Spijt heeft Buffel naar eigen zeggen niet van zijn vertrek in de Luminus Arena. “Ik heb me daar overheen gezet. Op het moment zelf kwam de beslissing van de club natuurlijk wel hard aan", steekt de middenvelder in Het Belang van Limburg van wal.

"Zeker omdat Clement had aangegeven dat hij me graag wilde houden ter ondersteuning van de jonge spelers op en naast het veld", onthult Buffel. Ondank de vraag van Clement, opteerde Buffel voor een verhuis naar Zulte Waregem. "Ik heb dat even laten bezinken maar heb dan uiteindelijk wel snel die knop omgedraaid.”

Geschiedenisboeken

Na zijn vertrek onthoudt Buffel enkel de positieve zaken van zijn passage bij Genk. “Absoluut. Als ik het totaalplaatje van mijn negen jaar bij KRC Genk bekijk dan weegt de teleurstelling van mijn afscheid totaal niet op tegen al die fantastische momenten die ik er heb meegemaakt."

"Een titel, een beker, Europese campagnes, vele belangrijke goals en assists en ook nog het clubrecord van aantal gespeelde wedstrijden. Mijn naam staat voor altijd gedrukt in de geschiedenisboeken van KRC Genk."

TAGS  I  KRC Genk  I  Zulte Waregem

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024