KV Kortrijk verliest in eigen huis van een gretig Eupen

Vrijdag 28 september 2018 - 22:18   I

KV Kortrijk heeft zijn start helemaal gemist. KVK leek na een zwakke start een tweede adem gevonden te hebben, maar de West-Vlamingen zitten alweer in een nieuwe dip. Nu was ook Eupen te sterk voor de jongen van De Boeck.

In roteren gelooft Glen De Boeck niet echt en daarom mocht zijn basiself het tonen in het Guldensporenstadion. Dat lukte niet, want Eupen wist KVK in eigen huis te verrassen. Het werd 1-3.

Eupen begon furieus aan de wedstrijd en na drie minuten scoorde Pouraliganji de openingstreffer. Lang konden de bezoekers niet genieten van die voorsprong, want enkele minuten later hingen de bordjes alweer gelijk na een doelpunt van Stojanovic. Net voor het halfuur scoorde Xavi Molina de 1-2.

Toen Eupen een lichte strafschop kreeg en Luis Garcia die wist om te zetten mocht KVK de boeken sluiten. Het was niet goed genoeg om een gretig Eupen te ontwrichten. KVK blijft zo met 8 puntjes achter, terwijl Eupen met 10 punten erg goed aan het seizoen begon.