De Boeck keihard voor zijn spelers: "Hij was de enige op niveau"

De Boeck keihard voor zijn spelers:
Vrijdag 28 september 2018 - 23:20   I  

KV Kortrijk ging vanavond met 1-3 de boot in tegen Eupen. Toch een nieuwe teleurstelling voor Glen De Boeck, die zijn ploeg na een moeilijk begin op de rails leek te hebben.

Er was volgens hem maar één speler die echt op niveau was vanavond. "Veel jongens lieten het na de domper in de tweede helft mentaal afweten. Er was slechts één offensieve spelers op niveau: Stojanovic. Het is gemakkelijk om top te zijn tegen Genk, maar voor Kortrijk zijn duels zoals tegen Eupen van levensbelang. Als ze het dan niet kunnen opbrengen, dan hebben ze hier hun plaats niet."

Daarmee verwees De Boeck naar zijn invallers. "De invalbeurten van Rolland en Ezekiel pik ik niet. Ze waren volledig onzichtbaar. Ik verwacht honger van Ezekiel, zeker omdat hij al even geen deuk in een pakje boter heeft getrapt. Maar hij was geen enkele keer dreigend. Na Anderlecht en Standard is er een reden dat hij nu bij Kortrijk zit. Het wordt tijd dat hij zijn lesje leert, want zo zet hij zichzelf buitenspel." Dat vertelde De Boeck aan Sporza.

TAGS  I  KV Kortrijk  I  Eupen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024