Manchester United in zéér vieze papieren bij West Ham

Zaterdag 29 september 2018 - 14:32   I

Manchester United gaat na een desastreus seizoensbegin op zoek naar drie punten op bezoek bij West Ham. Met Romelu Lukaku en Marouane Fellaini staan er twee landgenoten aan de aftrap. Bij de rust kijkt United echter tegen een dubbele achterstand aan.

Bij Manchester United moeten twee Belgen voor gevaar en doelpunten zorgen. Romelu Lukaku staat voorin in de spits naast Anthony Martial. Daarnaast kreeg ook Marouane Fellaini een basisplaats op het middenveld. De druk op Mourinho is zeer hoog na enkele opvallende nederlagen.

United staat na een zeer slappe eerste helft al twee doelpunten in het krijt. Na 5 minuten wist Felipe Anderson aan de aandacht van de verdediging te ontsnappen en duwde de 1-0 binnen voorbij De Gea. Vlak voor rust maakte Lindelof een owngoal, waardoor United vol aan de bak moet in de tweede helft.