'Paris Saint-Germain wil werk maken van duurste transfer aller tijden'

'Paris Saint-Germain wil werk maken van duurste transfer aller tijden'
Zaterdag 29 september 2018 - 14:57   I  

Neymar staat sinds het afgelopen WK constant in het middelpunt van de belangstelling. De Braziliaanse superster kreeg bakken kritiek omdat hij zich te veel zou laten vallen. Bij Paris Saint Germain lijken ze zelf te twijfelen of Neymar hen het beoogde succes in de Champions League kan opleveren. Daarom zouden de Fransen willen meewerken aan een sensationele overgang.

Volgens Don Balon wil Florentino Perez Neymar deze zomer kost was het kost naar Madrid halen. Hoewel Perez weet dat het geen makkelijke opgave zal worden, gaat de voorzitter toch alles in het werk stellen om de transfer te realiseren. Voor de voorzitter van Real Madrid is Neymar de gedroomde opvolger van Cristiano Ronaldo.

Don Balon weet echter ook te melden dat Paris Saint-Germain helemaal geen bezwaar zou hebben met een uitgaande transfer van de Braziliaan. De Parijzenaars zijn na het fabuleuze WK van Kylian Mbappé ervan overtuigd dat hij dé absolute ster van het hedendaagse voetbal zal worden, en niet Neymar.

'Het onderste uit de kan halen'

PSG heeft echter weet van de voorkeur van Perez voor Neymar en zou daarvan willen profiteren om het onderste uit de kan te halen. Hierdoor zouden de Fransen zelfs meer willen vangen dan het bedrag dat ze afgelopen zomer betaalden voor Neymar, ongeveer 220 miljoen euro. Afwachten of het ook effectief tot een transfer komt.

TAGS  I  Paris Saint-Germain

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024