"Hij is het grootste Belgische talent. Wie hem haalt, doet toptransfer"

Zondag 30 september 2018 - 12:48   I  

Ons land bracht de voorbije jaren al heel wat grote talenten voort. Sommigen maakten al furore in een grote competitie, terwijl anderen wat langer op zich laten wachten. Zo is het bijvoorbeeld uitkijken naar wanneer Alper Ademoglu (20) doorbreekt op het hoogste niveau.

De Turkse Belg genoot zijn jeugdopleiding bij KRC Genk en Anderlecht, maar verhuisde reeds op jonge leeftijd naar Schalke 04. Daar brak hij niet door en tegenwoordig speelt Ademoglu bij het Turkse Bursaspor. Ook daar kon de middenvelder nog niet doorbreken. Deze zomer leek hij even op weg naar Cercle Brugge, maar van een transfer kwam niets in huis.

Zonde, want volgens Wout Faes (KV Oostende) is Ademoglu een ruwe diamant. "Het grootste talent met wie ik samenspeelde, is Alper Ademoglu", zegt Faes in Het Nieuwsblad. "Hij speelde respectievelijk in de jeugd van Genk, Anderlecht en Schalke. Als die met de bal aan de voet vertrekt, dan haalt niemand hem nog terug. Wie Alper binnenhaalt, doet wat mij betreft een uitstekende zaak. Toptransfer.”

TAGS  I  KV Oostende  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  Bursaspor  I  Cercle Brugge  I  KV Oostende  I  Schalke 04

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024