Mignolet vertelt een opvallend verhaal over Roberto Martinez

Mignolet vertelt een opvallend verhaal over Roberto Martinez
Woensdag 04 januari 2017 - 15:00   I  

Na een moeilijke periode bij Liverpool staat Simon Mignolet er weer helemaal. Hij heroverde zijn plaats onder de lat en bulkt van het zelfvertrouwen.

“Ik ben tevreden met de manier waarop ik daar gereageerd heb. Ik ben rustig gebleven, zonder grootspraak en heb mijn voeten laten spreken op training", vertelt hij aan VTM Nieuws "In de wedstrijden waarin ik dan een kans kreeg heb ik laten zien wat ik kon en nu sta ik terug tussen de palen.”

Van een vertrek was nooit sprake volgens Mignolet. “Ik heb pas vorig jaar mijn contract verlengd tot 2021. Ik zit daar goed. Ik ben vooral blij dat ik terug kan spelen. Dat is het belangrijkste, de rest komt van zelf wel. We hebben een goede ploeg en willen dit seizoen successen halen. Hopelijk kunnen we dit jaar een trofee pakken, dat zou mooi zijn. Iedereen hunkert ernaar en laat ons hopen dat het lukt.”

Dat Mignolet er weer staat, heeft hij ook te danken aan Roberto Martinez. De bondscoach ontfermde zich over hem tijdens zijn moeilijke periode. “Hij is iemand die past binnen het team. Niet alleen om de manier van voetballen, maar ook zijn karakter. Hij heeft me ook heel hard gesteund in die periode dat ik op de bank zat, door twee keer naar Liverpool te komen en een aantal berichten te sturen. Ik moet hem bedanken.”

TAGS  I  simon mignolet  I   roberto martinez

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024