De Vlieger reageert op reactie van Vanhaezebrouck na crisis-tweet

De Vlieger reageert op reactie van Vanhaezebrouck na crisis-tweet
Zondag 30 september 2018 - 22:22   I  

Anderlecht bleef zondagnamiddag tegen STVV steken op een 0-0-gelijkspel. Hein Vanhaezebrouck, die eerder deze week nog verkondigde dat het géén crisis is bij paars-wit, kreeg na de nieuwe nederlaag van zijn team lik op stuk van Geert De Vlieger.

De bal ging vorige week aan het rollen, toen De Vlieger via Twitter de volgende boodschap de wereld instuurde: "Voor zij die het niet beseffen/weten of toch nog ontkennen...het is nu officieel wél crisis."

Vanhaezebrouck was helemaal niet te spreken over de tweet van De Vlieger en reageerde vrijdag op zijn wekelijkse persbabbel gepikeerd. "Moeten we bezig zijn met dat het crisis is of niet? Gisteren las ik al dat iemand zei dat het nu echt crisis is. Chapeau, dat je je daar als ex-voetballer mee moet mee bezighouden", klonk het.

"Crisis? 't Is zelfs erger"

Toen het laatste fluitsignaal in Anderlecht-STVV weerklonk, rook De Vlieger zijn kans om op zijn beurt uit te halen. "Neuh, neuh, ‘t is geen crisis, Anderlecht. ‘t Is zelfs erger!", gevolgd door de hashtag 'blijvenontkennen'. En op die manier maakte de analist Vanahaezebrouck gewoon belachelijk.

Update 22:22

Geert De Vlieger kwam in Sports Late Night nog eens terug op de tweet die hij de wereld instuurde na de bekeruitschakeling. Vanhaezebrouck vond het vreemd dat De Vlieger die tweet de wereld instuurde, maar de analist verdedigde zich vanavond dus. "Hein mag daar een andere mening over hebben, maar ik heb de mijne. Ik heb zelf ook nog voor Anderlecht gespeeld en weet dus hoe het er daar aan toe gaat. Hij mag een andere mening hebben. Daarom zit ik hier en geeft hij zijn mening daar natuurlijk."

TAGS  I  Anderlecht  I  STVV

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024