Stuurde Atlético geen scout naar Club-Cercle? Simeone reageert

Stuurde Atlético geen scout naar Club-Cercle? Simeone reageert
Dinsdag 02 oktober 2018 - 22:26   I  

Woensdag gaat Club Brugge op bezoek bij het grote Atlético Madrid. In het Wanda Metropolitano liggen ze evenwel niet wakker van de Belgische landskampioen, dat is ondertussen wel duidelijk.

Het Laatste Nieuws meldt dat Atlético zaterdag geen scout naar België stuurde om de derby tussen Club en Cercle te volgen. "De aanvraag bleef uit. Geen mail van Atlético - zo'n Brugse derby weegt, in elk van zijn facetten, niet op tegen een Madrileense", staat er te lezen in de krant.

Volgens Het Laatste Nieuws is er sprake van minachting. "De wedstrijdscout van Diego Simeone bleef zaterdag doodleuk in Spanje. 't Zegt alles over hun minachting ten opzichte van Club. In Madrid liggen ze niet wakker van Vanaken en co."

Update 2/10 - 22:26

Op het perspraatje voorafgaand op het duel tussen Atlético en Club Brugge ontkende Simeone dat er geen scout naar België was gestuurd voor Club-Cercle.

“Het is onmogelijk dat er geen scout van ons was", klinkt het bij Het Nieuwsblad. "Wij bestuderen al onze tegenstanders en ook Club hebben we in het stadion aan het werk gezien.”

TAGS  I  Club Brugge  I  Atlético Madrid

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024