Ontslag lijkt onafwendbaar: “Vuilnisman, kan je José even meenemen”

Ontslag lijkt onafwendbaar: “Vuilnisman, kan je José even meenemen”
Maandag 01 oktober 2018 - 11:36   I  

Manchester United zit momenteel in een diepe crisis. Na de 3-1 nederlaag op het veld van West Ham lijkt het een kwestie van tijd vooraleer Jose Mourinho plaats moet ruimen. De kritiek op zowel de manager als het dramatische spelniveau van Manchester neemt ondertussen enorme proporties aan.

Volgens De Witte Duivel heeft Mourinho het helemaal verkorven. De Portugees is volgens de krant de grote schuldige van de huidige malaise bij de Mancunians. De analyse van het afgelopen voetbalweekend laat er geen gras over groeien.

Manchester United is helemaal een dolende ploeg. Het verloor nu ook bij West Ham United (3-1) en nam met tien op 21 de slechtste start in mensenheugnis. Een trainersontslag is zelden de goede oplossing, maar hoe langer de Red Devils met José Mourinho doorgaan hoe dramatischer het wordt”, aldus de krant.

“Een blinde, doofstomme wist al bij zijn aanwerving dat hij als een tang bij een varken bij deze club past en de Portugees heeft nu ook overduidelijk het vertrouwen van de kleedkamer verloren. En niet alleen van Paul Pogba”, klinkt het tot slot.

TAGS  I  Manchester United

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024