Uitblinker lovend over Vanderhaeghe: “Iedereen staat volledig achter hem”

Uitblinker lovend over Vanderhaeghe: “Iedereen staat volledig achter hem”
Maandag 01 oktober 2018 - 12:16   I  

Eén week geleden kreeg Yves Vanderhaeghe bakken kritiek na de pijnlijke nederlaag op het veld van Club Brugge. Een ontslag leek onafwendbaar. Na een spectaculaire remonte in de beker tegen Virton en een punt op het veld van Antwerp, na een zeer sterke wedstrijd van Gent, heeft de coach opnieuw ademruimte. Vadis Odjidja, gisteren één van de absolute uitblinkers , neemt het publiekelijk op voor zijn trainer.

"We hebben na de match tegen Brugge gezegd dat het meer aan de spelers lag en niet aan de trainer.We moesten meer karakter tonen en dat hebben we intussen ook gedaan. In Virton was het al zichtbaar dat we bij een achterstand het karakter hadden om te winnen. Op Antwerp zijn we er weer vol voor gegaan. Er is genoeg inzet aan de dag gelegd, om te laten zien dat we volledig achter de trainer staan. Met een tikkeltje geluk kunnen we hier zelfs winnen", laat Odjidja optekenen bij Het Laatste Nieuws.

Vadis Odjidja legt ook uit waarom Vanderhaeghe geliefd is bij de spelers. “Hij staat dicht bij zijn groep, hij is een sympathieke man. En hij probeert zo goed mogelijk te doen voor iedereen, wat niet makkelijk is met zo'n grote groep. Iedereen staat volledig achter hem, iedereen heeft hem graag", besluit Odjidja.

TAGS  I  AA Gent

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024