'Neymar weigert Real Madrid om bijzondere reden'

'Neymar weigert Real Madrid om bijzondere reden'
Maandag 01 oktober 2018 - 12:48   I  

Het is allang geen geheim dat Real Madrid Neymar absoluut naar de Spaanse hoofdstad wil halen. De Braziliaanse superster zou niet meer gelukkig zijn bij Paris Saint-Germain en zou zelf aansturen op een vertrek. Neymar zou echter geen interesse hebben in een overstap naar Real Madrid, en dit heeft wel een heel opvallende reden.

Volgens Don Balon heeft Neymar heel weinig vertrouwen in de huidige coach van de koninklijke, Julen Lopetegui. Neymar gelooft niet dat Lopetegui instaat is om Real Madrid op het absolute topniveau te laten presteren. De braziliaan zou het erg jammer vinden dat Zinédine Zidane niet langer trainer is van Real Madrid omdat Zizou wel al bewezen heeft succes te boeken met een absolute topploeg. 

Don Balon weet echter ook te melden dat Manchester City en Pep Guardiola erg geïntresseerd zijn in de diensten van de Braziliaan. Ook Neymar zou een overgang naar de Premier League zien zitten omdat hij ervan overtuigd is dat hij onder Guardiola nog kan verbeteren als voetballer. Daarnaast ziet Neymar de Premier League als een enorme uitdaging en daarom zou hij een transfer naar Manchester City weldegelijk zien zitten. 

TAGS  I  Real Madrid  I  Manchester City  I  Paris Saint-Germain

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024