Batshuayi zet puntjes op de i na krasse uitspraak over terugkeer naar Chelsea

Batshuayi zet puntjes op de i na krasse uitspraak over terugkeer naar Chelsea
Maandag 01 oktober 2018 - 19:10   I  

Chelsea huisvestte de afgelopen seizoenen veel Belgen. De Bruyne, Courtois en Lukaku verlieten de club, terwijl Hazard momenteel de enige is die schittert bij de blues. Charly Musonda en Michy Batshuayi verlieten de club dan weer op uitleenbasis. Die laatste heeft nu te kennen gegeven dat hij op termijn wil terugkeren.

Michy Batshuayi is na een succesvolle uitleenbeurt aan Dortmund in de 2de helft van vorig seizoen momenteel aan de slag in Valencia. Hoewel Batsman te kennen geeft dat hij het naar zijn zin heeft in Spanje, droomt hij ervan terug te keren naar Chelsea volgens Marca. "Nee. Ik ben niet op zoek naar een definitieve transfer, ik voel respect van Chelsea en ik hou van de club. Deze uitleenbeurt is belangrijk voor mijn ontwikkeling, om te laten zien hoe goed ik ben, daarna zal ik terugkeren naar Chelsea als een betere speler", aldus Batshuayi.

Ondanks het feit dat Batshuayi aangeeft te willen terugkeren heeft de Belg nog niet gesproken met de mensen van Chelsea. "Ik heb nog niet gesproken met iemand van Chelsea. Dat is iets wat ik overlaat aan mijn makelaar. Ik heb niet gesproken met de club, noch met Sarri", liet Batshuayi optekenen in Marca.

Update 01/10 - 19:10

Michy Batshuayi heeft via Twitter gereageerd op de heisa die ontstond na zijn krasse uitspraak. Hij wilde toch benadrukken dat hij zich momenteel volledig inzet voor Valencia en dat hij nergens anders heen wilde. "Ik benadruk dat ik me voor de volle 10000% inzet voor Valencia. IK wilde naar hier komen en ALLEEN naar Valencia. Ik moet hier tonen wat ik allemaal kan. Dat was het enige wat ik zei/wilde vertellen en ik wil me tonen elke keer dat ik dit truitje draag. Het vertrouwen dat ik hier krijg is uniek. Ik zie julle terug op het veld", aldus Batshuayi.

TAGS  I  Chelsea  I  Valencia

woensdag 30 november 2022

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022