Georges Leekens kiest voor verrassende nieuwe uitdaging... In België

Georges Leekens kiest voor verrassende nieuwe uitdaging... In België
Dinsdag 02 oktober 2018 - 09:47   I  

Georges Leekens (69) was doorheen zijn carrière al bij tal van clubs aan de slag. In België werkte hij onder meer bij Club Brugge, Anderlecht, Cercle Brugge, Moeskroen en Sporting Lokeren. Leekens verdiende ook zijn strepen in het buitenland, maar kiest nu voor een nieuwe uitdaging... In ons land.

Leekens is bij de komende gemeenteraadsverkiezingen lijstduwer voor CD&V in zijn thuisgemeente Oostkamp. En hij heeft wel degelijk ambitie om een rol van betekenis te spelen in de politiek, zo vertelde hij op Radio 2.

Schepen van Sport

“Aanvankelijk wilde ik gewoon steunen, uit vriendschap voor burgemeester Jan de Keyser, en mijn kennis en knowhow ter beschikking stellen. Maar de situatie is veranderd en ik heb mijn engagement vergroot", bekent Leekens.

"We moeten de verkiezingen natuurlijk afwachten, maar als de vraag komt om schepen te worden, zal ik niet weigeren. Als ik zou mogen kiezen, word ik dan schepen van Sport.”

Einde carrière als trainer?

Of Leekens het voor bekeken houdt als voetbaltrainer, is nog niet zeker. “Het jeukt nog wel, hoor”, gaf de gewezen bondscoach van de Rode Duivels tot slot nog toe. Een terugkeer als coach is dus niet uitgesloten voor de ervaren rot van 69.

TAGS  I  Club Brugge  I  Cercle Brugge  I  Rode Duivels  I  Lokeren  I  Moeskroen  I  Anderlecht  I  KV Mechelen  I  KV Kortrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024