'Manchester United wil onderhandelen met trainer van concurrent'

'Manchester United wil onderhandelen met trainer van concurrent'
Donderdag 04 oktober 2018 - 20:29   I  

José Mourinho verkeert in zwaar weer bij Manchester United. ‘The Special One’ krijgt zijn elftal maar niet op de rails en in Engeland wordt er ondertussen druk gespeculeerd over zijn ontslag.

Eerder werd Zinédine Zidane – vrij na enkele succesvolle jaren bij Real Madrid – als vooruitgeschoven als potentiële opvolger van Mourinho. Het bestuur van Manchester United zou de onderhandelingen met de Fransman zelfs al hebben opgestart.

Nu duikt er nog een naam van een toptrainer op. Een verrassende ook. Zo meldt Corriere dello Sport dat United niemand minder dan Antonio Conte op het oog heeft om Mourinho te vervangen.

Kampioen in 2017

De Italiaan werd vorige zomer bij Chelsea nog bedankt voor bewezen diensten en zit sindsdien zonder club. Conte leidde Chelsea in het seizoen 2016-2017.

Update 3/10 - 20:29

The Independent meldt dat Manchester United niet voor Zidane of Conte zal gaan. Het bestuur van de Engelse recordkampioen zou van plan zijn om Mauricio Pochettino naar Old Trafford willen halen.

De Argentijnse oefenmeester maakte de voorbije seizoenen al indruk bij Tottenham en staat binnenkort mogelijk aan het roer bij United. Als het van Ed Woodward, de CEO va nThe Red Devils, afhangt worden de onderhandelingen met Spurs-voorzitter Daniel Levy snel opgestart. Of die gaat willen meewerken aan een vertrek van zijn coach, is nog niet duidelijk.

TAGS  I  Chelsea  I  Manchester United  I  Real Madrid

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024