'Barcelona trekt alle registers open: 5 spelers in de belangstelling'

'Barcelona trekt alle registers open: 5 spelers in de belangstelling'
Dinsdag 02 oktober 2018 - 16:36   I  

Met een 2 op 9 heeft Barcelona te maken met een echte crisissfeer. Het rommelt in de kleedkamer en de druk op coach Valverde neemt toe. Het bestuur zou zich bewust zijn van de problemen en wil fors investeren om nieuwe versterkingen aan te werven

Volgens El Mundo Deportivo gaat Barcelona met buitengewone belangstelling de Champions League-wedstrijd tussen Bayern München en Ajax volgen. De krant weet te melden dat maar liefst 5 spelers, die vermoedelijk aan de wedstrijd beginnen, in de belangstelling staan van de Blaugrana.

Het is geen geheim dat Barça vooral in de Allianz Arena aanwezig  is om Frenkie de Jong te bekijken. De jonge middenvelder prijkt al heel de zomer op het verlanglijstje van verschillende Europese grootmachten en moet minstens 75 miljoen euro opleveren. Daarnaast zou Barcelona echter ook zijn zinnen zetten op meer betaalbare opties zoals Matthijs de Ligt en vooral Nicolas Tagliafico.

'Barcelona beschikt al over uitstekende Backs'

Opvallend is echter dat ook twee spelers van Bayern München in de belangstelling van Barcelona staan. Het zou volgens El Mundo Deportivo gaan om David Alaba en Joshua Kimmich.  De interesse voor beide vleugelverdedigers is echter verrassend omdat Barça al beschikt over uitstekende backs met Sergi Roberto en Alba.

TAGS  I  Barcelona  I  Ajax  I  Bayern München

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024