Hattrick-held Dybala doet Ronaldo vergeten, Silva verlost Man City

Hattrick-held Dybala doet Ronaldo vergeten, Silva verlost Man City
Dinsdag 02 oktober 2018 - 20:47   I  

Het is opnieuw tijd voor de Champions League. Club Brugge komt pas woensdagavond in actie, maar ook dinsdagavond stonden er al heel wat wedstrijden op het programma. Zo kwamen onder meer Juventus en Manchester City al om 18u55 in actie.

Juventus-Young Boys Bern 3-0

Juventus kende geen problemen met de bezoekers uit Zwitserland. Cristiano Ronaldo keek geschorst toe vanuit de tribune en zag hoe Paulo Dybala een hattrick maakte. In de slotfase liep Young Boys-speler Camara nog tegen zijn tweede gele kaart aan, maar doelpunten vielen er niet meer. Juve sprokkelt 6 op 6.

Hoffenheim-Manchester City 1-2

Manchester City komt tijdens deze Champions Leaguecampagne voorlopig niet goed op gang. Op het veld van Hoffenheim keek de Engelse landskampioen na amper veertig seconden al tegen een achterstand aan na een goal van gewezen Standard-speler Ishak Belfodil.

Agüero zette snel orde op zaken, maar daarna hield Hoffenheim goed stand. Tot enkele minuten voor tijd. David Silva profiteerde van mistasten in de defensie van de thuisploeg en maakte er 1-2 van. Vincent Kompany speelde de volledige match, Kevin De Bruyne – net terug fit – zat nog niet op de bank. Voor City is het de eerste zege deze campagne. Op speeldag 1 verloren de mannen van Pep Guardiola verrassend van Lyon.

TAGS  I  Hoffenheim  I  Manchester City  I  Juventus  I  Young Boys Bern

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024