'AA Gent wil af van Vanderhaeghe en contacteert succestrainer uit JPL'

'AA Gent wil af van Vanderhaeghe en contacteert succestrainer uit JPL'
Woensdag 03 oktober 2018 - 07:45   I  

AA Gent besliste om voorlopig door te gaan met Yves Vanderhaeghe. Maar hoeveel krediet heeft de West-Vlaamse oefenmeester écht nog in de Ghelamco Arena? Achter de schermen zouden voorzitter Ivan De Witte en manager Michel Louwagie immers al werk maken van een opvolger.

Sport/Voetbalmagazine onthult dat er ondertussen al enkele lijntjes zijn uitgeworpen. Zo zouden De Witte en Louwagie wel wat zien in een samenwerking met… Felice Mazzu. De trainer ligt nog tot het einde van het seizoen onder contract bij Sporting Charleroi, waar hij al járen goed werk levert.

De 52-jarige Mazzu staat helemaal bovenaan op het verlanglijstje van Gent, maar toch zal het in de loop van het seizoen niet tot een overgang komen. “Zo’n deal is onmogelijk", beweert gedelegeerd bestuurder Mehdi Bayat in het weekblad. “In de loop van het seizoen zal ik nooit aanvaarden dat een trainer onze ploeg verlaat."

'Case closed'

"Wij onderhouden goede contacten met het bestuur van AA Gent. Dus dit is gewoon ‘case closed’. De vraag moet zelfs niet worden gesteld", besluit Bayat. Na het seizoen dan misschien? Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Poll: Zou Mazzu een goede trainer zijn voor AA Gent?

TAGS  I  AA Gent  I  Charleroi

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024