Vanden Borre ambitieus, comeback in JPL? "Dit is niet de Bundesliga, hé"

Vanden Borre ambitieus, comeback in JPL?
Woensdag 03 oktober 2018 - 10:30   I  

Anthony Vanden Borre (30) is ondertussen al een tijdje uit beeld verdwenen als profvoetballer. De gewezen Rode Duivel ging met pensioen, maar nu bestaat er toch een waterkans dat hij binnenkort zijn comeback maakt. Wie weet zelfs bij een Belgische eersteklasser.

Dinsdag raakte al bekend dat Vanden Borre en zijn boezemvriend Ilombé Mboyo plannen hebben om een Brusselse club in provinciale uit de grond te stampen. Daarnaast is het niet uitgesloten dat Vanden Borre ook zelf nog gaat voetballen.

"Als men mij vraagt of Anthony nog kan voetballen, dan lach ik daarmee", vertelt Mboyo in Sport/Voetbalmagazine. "Het is hier tenslotte niet de Bundeliga of de Primera División."

"Anderhalf jaar voor het WK in Brazilië stond Anthony ook te dik"

Eén probleem: Vanden Borre staat momenteel te zwaar. "Ja, natuurlijk, maar daar valt aan te werken. Anderhalf jaar voor het WK in Brazilië stond hij ook te dik, maar hij is hard gaan werken, tekende bij Anderlecht waar hij kampioen werd en hij mocht mee naar het WK. Anthony is nu 31 (hij wordt 31 op 24 oktober,nvdr.), geen 36. In zijn hoofd zit het nog goed."

Een risicopatiënt is Vanden Borre niet, zo meent Mboyo. "Het risico is altijd evenredig met de investering. Zo heel veel gaat hij niet verdienen. Maar ik kan je zeggen dat hij nog honger heeft, dat hij opnieuw wil voetballen. Als hij iets vindt, dan zal hij hard werken."

Poll: Denk jij dat Vanden Borre nog meekan in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Anderlecht  I  Cercle Brugge  I  KRC Genk  I  Rode Duivels  I  KV Kortrijk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024