Denswil daagt Atlético Madrid uit met enkele opvallende uitlatingen

Denswil daagt Atlético Madrid uit met enkele opvallende uitlatingen
Woensdag 03 oktober 2018 - 12:08   I  

Club Brugge neemt het vanavond in de Champions League op tegen Atlético Madrid. Hopelijk leest Diego Simeone geen Vlaamse kranten, want anders weet hij uit het interview dat Stefano Denswil gaf aan Het Laatste Nieuws zijn ploeg te motiveren met enkele opvallende passages die de Nederlander liet optekenen.

Op de vraag wie Denswil het liefst in zijn ploeg wilde, Griezmann of Diego Costa gaf de verdediger een opvallend antwoord. “Eerlijk, ik ben niet echt superfan van Diego Costa of Griezmann. Mag ik John Terry kiezen? Ik ben Chelsea-fan en hij was er vroeger dé man. Zijn over-mijn-lijkmentaliteit, zijn duelkracht, het feit dat hij rechts- en linksvoetig is”, aldus Denswil in Het Laatste Nieuws.

Vervolgens ging Denswil nog een stapje verder. “Terry was een topverdediger. Nu is Sergio Ramos de beste verdediger die er is. Een monster. En hij pakt ook rood als het moet", aldus Denswil. Ramos is al jarenlang het boegbeeld van Real Madrid, de grote concurrent van Atlético. Benieuwd in hoeverre Simeoné, en Atlético Madrid in het algemeen deze uitlatingen kan smaken.

TAGS  I  Club Brugge  I  Atlético Madrid

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024