'KRC Genk staat op het punt om transferrecord te verbeteren'

'KRC Genk staat op het punt om transferrecord te verbeteren'
Woensdag 03 oktober 2018 - 13:37   I  

KRC Genk is uitstekend aan het seizoen begonnen. Het behaalde aantal punten, het attractieve voetbal én de knappe Europes prestaties leveren Clement en Genk terecht veel lof op. Nu staan de Limburgers ook op het punt om een eigen clubrecord te verbeteren.

Sander Berge wordt al meer dan een jaar aan meerdere Europese clubs gelinkt. Volgens Sport/Voetbalmagazine stond Berge afgelopen zomer in de serieuze belangstelling van Olympique Lyon, maar de Limburgers wimpelden de Franse topclub af. Het blad voorspeelt echter wel dat de kans groot is dat Berge na dit seizoen vertrekt.

 "Maar Berge zou na dit seizoen wel eens de duurste uitgaande transfer van Genk kunnen worden", aldus Sport/Voetbalmagazine. 

Op dit moment bedraagt het Genkse transferrecord 18 miljoen euro. Die som ving Genk in de zomer van 2015  voor de transfer van Sergej Milinkovic-Savic naar Lazio Roma. Als Sport/Voetbalmagazine het bij het rechte eind heeft zou het weleens kunnen dat Berge Genk zal verlaten voor een recordsom van om en bij de 20 miljoen euro.

TAGS  I  KRC Genk  I  Lyon

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024