Weergaloze Messi laat Alderweireld geen kans in spektakel wedstrijd

Woensdag 03 oktober 2018 - 23:16   I

Barcelona heeft in groep B de macht gegrepen na een wervelende wedstrijd werd het 2-4 tegen Tottenham. Messi eiste met 2 doelpunten en een uitstekende wedstrijd een hoofdrol op. In die andere match won Internazionale met Radja Nainggolan met 1-2 van PSV. Nainggolan tekende vlak voor rust voor de knappe gelijkmaker.

Bij Tottenham zag Alderweireld Coutinho al na 1 minuut de score openen. Nog voor het halfuur verdubbelde Ivan Rakitic de stand en stond het 0-2 bij de rust. Na een dol kwartier in de tweede helft stond het plots 2-3 na goals van Kane, Messi en Lamela. Helemaal op het einde zette Messi de kroon op het werk door de 2-4 eindstand binnen te schieten.

Nainggolan kwam met Internazionale verrassend 1-0 achter tegen PSV. Maar net zoals op de eerste speeldag tegen Tottenham, wisten de Italianen deze benarde situatie nog om te keren. Eerst scoorde Nainggolan met een knappe pegel de gelijkmaker en even later legde de Argentijnse topspits Mauro Icardi de 1-2 eindstand vast.