'Onherkenbare Salah moet zich zorgen beginnen maken bij Liverpool'

'Onherkenbare Salah moet zich zorgen beginnen maken bij Liverpool'
Woensdag 03 oktober 2018 - 23:59   I  

Terwijl Liverpool uitstekend aan het seizoen begonnen is, kan dat moeilijk gezegd worden van Mohamed Salah, de absolute uitblinker van vorig seizoen. Sinds het WK lijkt de Egyptische balgoochelaar krampachtig opzoek naar zijn beste vorm. Na een zoveelste zwakke prestatie, deze keer in de Champions League tegen Napoli, neemt de kritiek toe.

Volgens The Independent moet Salah zich stilaan zorgen beginnen te maken. Jürgen Klopp geeft Salah momenteel nog het volle vertrouwen, maar de coach heeft volgens de krant geen andere keuze dan de Egyptenaar naar de bank te verwijzen als hij op deze manier blijft spelen. 

The Independent ziet een krampachtige Salah, die gebukt gaat onder de druk. Die druk vloeit voort uit zijn uitstekende prestaties van vorig seizoen. Deze jaargang lijkt Salah echter compleet onherkenbaar in vergelijking met het afgelopen jaar, waarin alles leek te lukken. De krant geeft aan dat het van kwaad naar erger gaat met de prestaties van de Egyptische aanvaller en dat de situatie langzamerhand onhoudbaar lijkt te worden.

TAGS  I  Liverpool  I  Napoli

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024