Danjuma reageert na fabelachtig doelpunt tegen Atlético

Danjuma reageert na fabelachtig doelpunt tegen Atlético
Donderdag 04 oktober 2018 - 07:14   I  

Club Brugge moest woensdagavond uiteindelijk zijn meerdere erkennen in Atlético Madrid, maar Arnaut Danjuma gooide wel hoge ogen met een fantastisch doelpunt. Na afloop van de partij reageerde de flankspeler van blauw-zwart.

"Ik heb al mooiere goals gemaakt, maar dat was niet in de Champions League", aldus Danjuma in Het Laatste Nieuws. "Ik kon de bal aannemen en als ik dan aan die kant van het strafschopgebied sta, weet ik dat ik naar die verre hoek moet schieten. (grijnst)

Het doelpunt bracht een storm aan emoties met zich mee, zo verklaart Danjuma. "Onbeschrijflijk wat er na dat doelpunt door me heenging. En dat gevoel werd alleen maar mooier als je ziet hoeveel mensen van Club mee naar Madrid gereisd zijn."

"Onverdiend"

"Het is natuurlijk wel zuur dat je weinig aan zo'n doelpunt hebt. Ik ben blij, maar als je 3-1 verliest, is het enkel mooi voor de statistieken. Het verschil was nochtans niet zo groot... Maar zij hebben weinig kansen nodig om te scoren. Maar die tweede en derde goal hoefden we niet tegen te krijgen. Onverdiend", besluit de Nederlander met Nigeriaanse roots.

TAGS  I  Club Brugge  I  Atlético Madrid

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024