Florentino Perez heeft shortlist klaar: '5 namen om Benzema te vervangen'

Florentino Perez heeft shortlist klaar: '5 namen om Benzema te vervangen'
Donderdag 04 oktober 2018 - 13:09   I  

Real Madrid scoort veel moeilijker sinds het vertrek van Cristiano Ronaldo naar Juventus. Florentino Perez is daarnaast de zwakke prestaties van Karim Benzema grondig beu en heeft daarom een lijst samengesteld met 5 namen om hem te vervangen.

De voorzitter van Real Madrid is er volgens Don Balon van overtuigd dat Benzema zijn beste jaren achter hem liggen. Een eerste speler die Perez naar Real zou willen halen is Rodrigo Moreno, de aanvaller van Valencia. Ook Lopetegui zou zeer gecharmeerd zijn door de Spaanse international, met wie hij in het verleden als samenwerkte bij de nationale ploeg. Twee andere namen waarop Real zijn zinnen heeft gezet volgens de krant zijn deze van Timo Werner (Leipzig) en Krzysztof Piatek (Genua).

De twee droomaanvallers van Perez zijn echter een stuk duurder. Harry Kane van Tottenham en Mauro Icardi van Internazionale zouden de favorieten zijn van Perez om Benzema op te volgen volgens Don Balon. De president verwacht echter dat het moeilik zal worden om 1 van deze 2 aanvallers tijdens de Wintermercato al naar Madrid te halen. Daarom lijken de opties van Moreno,Werner en Piatek realistischer.

TAGS  I  Real Madrid  I  Internazionale  I  Tottenham

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024