Arnaut Danjuma blijft razend ambitieus na selectie voor Oranje

Arnaut Danjuma blijft razend ambitieus na selectie voor Oranje
Vrijdag 05 oktober 2018 - 20:10   I  

Een mooie bekroning voor Club Brugge. De Belgische landskampioen zag vrijdag niet één, maar wel extra twee spelers opgeroepen worden voor de nationale ploeg. Brandon Mechele maakt zijn intrede bij de Rode Duivels, terwijl Arnaut Danjuma tot de definitieve selectie van Nederland behoort.

Na Ruud Vormer heeft Club Brugge opnieuw een international bij Oranje. Ronald Koeman nam Danjuma niet alleen op in zijn voorselectie, de winger van blauw-zwart schopte het met zijn straffe prestaties in het seizoensbegin ook tot de definitieve kern.

Vormer is er niet meer bij. De kapitein van Club Brugge moest het afleggen tegen enkele andere middenvelders.

Update 20:10

Danjuma is ontzettend tevreden met zijn selectie, maar wil nog meer. Hij wil bewijzen wat hij kan en hoopt speelminuten te krijgen. "Ik was thuis toen ik het bericht binnenkreeg. Dan spring je wel recht van geluk. Ik denk dat dit zeker een beloning is voor wat ik al heb laten zien, maar ik wil nu ook laten zien wat ik kan. Hoe meer spelers van Club er bij de nationale ploeg zitten hoe beter, dus ik hoop dat ik ook speelminuten krijg", zo reageerde de Nederlander voor de camera van Club TV.

TAGS  I  Club Brugge  I  Nederland  I  Rode Duivels

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024