Guardiola hakt knoop door over eerste speelminuten voor KDB na blessure

Guardiola hakt knoop door over eerste speelminuten voor KDB na blessure
Zondag 07 oktober 2018 - 16:45   I  

De kans bestaat dat Kevin De Bruyne dit weekend al zijn rentree maakt bij zijn club Manchester City. Dat nieuws raakte vlak na de bekendmaking van de selectie van de Rode Duivels bekend. Had Martinez in dat geval De Bruyne niet kunnen oproepen voor de Rode Duivels?

Sporza meldt dat de kans bestaat dat De Bruyne zondag gewoon in de wedstrijdselectie zit van Manchester City voor de topper tegen Liverpool. Dit is opmerkelijk omdat De Bruyne niet werd opgeroepen voor de belangrijke interland in het kader van de Nations League tegen Zwitserland. Er werd verwacht dat De Bruyne pas na de interlandbreak opnieuw zijn opwachting zou maken bij City na de zware knieblessure die hij opliep in de zomer.

Het was volgens Sporza Pep Guardiola zelf die op de persconferentie liet blijken dat Kevin De Bruyne mogelijk al in staat is om minuten te maken.

Kan hij zondag spelen? "Hij traint met de groep", zei Guardiola. "Ook vandaag heeft hij goed getraind. Of hij klaar is voor zondag? Dat zullen we morgen zien", schreef Sporza over de persconferentie van Guardiola.

Update 7/10 - 16:45

Pep Guardiola heeft zijn ploeg bekendgemaakt voor de wedstrijd tegen Liverpool. Kevin De Bruyne zit niet in de selectie en moet dus nog even vanuit de tribune meekijken. Ook Vincent Kompany zit op de bank. Hij speelde nog een sterke wedstrijd tegen Hoffenheim, maar gezien zijn blessuregevoeligheid is het misschien geen slechte beslissing van Guardiola om hem nu even rust te gunnen.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Manchester City  I  Liverpool

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024