Tweede vrouw meldt zich in verkrachtingszaak Cristiano Ronaldo

Tweede vrouw meldt zich in verkrachtingszaak Cristiano Ronaldo
Zondag 07 oktober 2018 - 19:30   I  

De verkrachtingszaak rond Cristiano Ronaldo blijft het nieuws beheersen. Hoewel Juventus pal achter zijn sterspeler blijft staan, uiten steeds meer sponsors hun bezorgdheid. Een belangrijke partner van Ronaldo heeft nu een beslissing genomen, die ook andere sponsors op ideeën kan brengen.

Het Laatste Nieuws laat weten dat gamegigant Electronic Arts (EA Sports), het Portugese uithangbord van het enorm populaire computerspel FIFA 19, heeft  verwijderd van de cover op de website van EA Sports. Gisteren lieten ze ook al hun bezorgheid weten over de rol van Ronaldo in de hele zaak.

Terwijl Cristiano Ronaldo gisteren nog gewoon te zien was op de cover FIFA 19, werd vandaag de afbeelding van de Portugese ster in de kleuren van Juventus gewist op de website van EA Sports. Vanaf vandaag prijkt er een neutrale afbeelding van de gamegigant, zonder afbeelding van Ronaldo zelf, op de website.

Update 19:30

De hele zaak is niet alleen negatief voor Ronaldo zelf. Ook Juventus mag er de gevolgen van dragen. De aandelen van de Italiaanse topclub gingen crescendo na de transfer van Ronaldo, maar de recente ontwikkelingen hebben daar een stokje voor gestoken. Erger nog, want de aandelen van Juve zijn vandaag bijna 10% minder waard op de beurs in Milaan. Dat weet AD.

Update 7/10 - 19:30

Volgens de advocate van Kathryn Mayorga heeft nu een tweede vrouw zich gemeld. Ook zij zou seksueel belaagd zijn door de Portugese voetballer. “Ik heb telefoon gekregen van een vrouw die beweert hetzelfde ondergaan te hebben”, aldus advocate Stovall bij The Mail on Sunday.

TAGS  I  Juventus

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024