Mazzu is keihard na nieuwe nederlaag: "Dat is frustrerend en ontgoochelend"

Mazzu is keihard na nieuwe nederlaag:
Vrijdag 05 oktober 2018 - 23:45   I  

Charleroi verloor vanavond met 2-1 van Cercle Brugge. Zo is het voorlopig nog niet het seizoen waarop trainer Felice Mazzu op had gehoopt. Vorig seizoen was Charleroi nog ijzersterk bij het seizoensbegin, maar nu laten de Carolo's heel wat domme punten liggen.

Ook vanavond had Charleroi eigenlijk moeten winnen als het binnenkort wil meedoen in play-off 1. Dat beseft ook Felice Mazzu, die bijzonder hard was voor zijn eigen spelers. Die moeten dringend opstaan volgens hem en moeten bovendien beseffen dat ze enkel resultaten kunnen boeken als ze er volledig voor gaan.

"Vooral in de tweede helft hebben we niet als ploeg gespeeld. Als we dat niet doen, kunnen we niet winnen. Dat is frustrerend. Cercle ving ons goed op en we zijn er niet in geslaagd iets terug te doen. De mentaliteit van mijn spelers was niet goed. Veel van mijn spelers zitten voor een reden bij Charleroi. We waren niet creatief genoeg en onze keuzes waren verkeerd. Met individuele acties los je niets op. We laten hier een mooie kans liggen om dichterbij de top 6 te komen. Dat is frustrerend en ontgoochelend", citeerde Sporza Mazzu.

TAGS  I  Charleroi  I  Cercle Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024