'Dendoncker vond Wolverhampton te min, nu zit hij in de problemen'

'Dendoncker vond Wolverhampton te min, nu zit hij in de problemen'
Zaterdag 06 oktober 2018 - 07:24   I   door Redactie

Leander Dendoncker werd niet geselecteerd door bondscoach Roberto Martinez. De reden is eenvoudig: hij komt niet aan spelen toe bij Wolverhampton. In de Premier League haalt hij niet eens de wedstrijdselectie.

Volgens Het Laatste Nieuws zit Dendoncker in een bijna uitzichtloze situatie en heeft hij zich vergist. "Wolverhampton lijkt een foute carrièrekeuze te worden. Een club die hij aanvankelijk te min vond - Dendoncker mikte hoger. Maar toen de deadline in Engeland naderde en er omzeggens geen andere opties waren, wilde hij alsnog gaan. Eerder uit schrik om opnieuw niet weg te geraken bij Anderlecht", schrijft de krant. 

"Dat Wolverhampton officieus in handen is van de bekende Portugese makelaar Jorge Mendes - de makelaar van onder meer Cristiano Ronaldo - deerde Dendoncker niet echt. Hij had ergens beter moeten weten. Onder coach Nuno - nog een client van Mendes - zijn de Portugezen koning bij de Wolves... Als je dan ook nog eens zonder voorbereiding en bijgevolg met een conditionele achterstand bij je nieuwe club arriveert, weet je eigenlijk op voorhand al dat het een lastig verhaal zal worden."

Tot dusver speelde Dendoncker enkel in de League Cup. Dat zal nu ook niet meer gaan, want Wolverhampton werd daarin gewipt door Leicester City. Het dreigen zo nog hele lange maanden te worden zijn nieuwe club.

TAGS  I  Wolverhampton

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024